Deze BN'ers doen mee aan een nieuw seizoen van Het Jachtseizoen

Deze BN'ers doen mee aan een nieuw seizoen van Het Jachtseizoen

Deze BN'ers doen mee aan een nieuw seizoen van <em>Het Jachtseizoen</em> Het Jachtseizoen is weer terug! In Het Jachtseizoen nemen Giel, Thomas en Stefan het iedere week op tegen nieuwe uitdagers. Bekijk in de video hierboven welke BN'ers meedoen aan het gloednieuwe seizoen. Het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 4 juni om 20:00 uur op SBS6 en vanaf zondag 5 juni om 09:00 uur op Amazon Prime Video te zien. Je kunt de leukste fragmenten en afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook HLF8 gemist? StukTV over waarom De Kluis niet op televisie wordt uitgezonden Bekijk deze video » Laat Bachelor Thomas van der Vlugt hier merken dat hij en Merel nog samen zijn? (video) Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het Jachtseizoen is weer terug! In Het Jachtseizoen nemen Giel, Thomas en Stefan het iedere week op tegen nieuwe uitdagers. Bekijk in de video hierboven welke BN'ers meedoen aan het gloednieuwe seizoen.

Het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 4 juni om 20:00 uur op SBS6 en vanaf zondag 5 juni om 09:00 uur op Amazon Prime Video te zien. Je kunt de leukste fragmenten en afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deze BN'ers doen mee aan een nieuw seizoen van Het Jachtseizoen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV