John de Bever is bang voor kritiek op zijn soap De Bevers: "Ik hoop dat ze ons sparen" (video)

John de Bever is bang voor kritiek op zijn soap De Bevers: "Ik hoop dat ze ons sparen" (video)

<em>John de Bever</em> is bang voor kritiek op zijn soap <em>De Bevers</em>: &quot;Ik hoop dat ze ons sparen&quot; (video) 26 mei start de nieuwe realitysoap De Bevers, hierin zien we John de Bever. Hij vertelt over zijn soap aan Shownieuws. Hij laat ontzettend veel van zijn leven zien: "Ik hoop dat ze mij sparen", zegt Kees. "Hij is heel zenuwachtig", zegt John. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Realityserie De Bevers is vanaf 26 mei om 20:30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt vanaf dan alle fragmenten en afleveringen van De Bevers terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Dit is Needle Spiking en Marit is slachtoffer geweest: "Mijn hele lichaam werd slap" (Beau) Bekijk deze video » BEAU gemist? John de Bever over zijn eigen realityserie De Bevers Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

26 mei start de nieuwe realitysoap De Bevers, hierin zien we John de Bever. Hij vertelt over zijn soap aan Shownieuws. Hij laat ontzettend veel van zijn leven zien: "Ik hoop dat ze mij sparen", zegt Kees. "Hij is heel zenuwachtig", zegt John. Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Realityserie De Bevers is vanaf 26 mei om 20:30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt vanaf dan alle fragmenten en afleveringen van De Bevers terugkijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op John de Bever is bang voor kritiek op zijn soap De Bevers: "Ik hoop dat ze ons sparen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV