Johan Derksen geeft mening over sms-gate Mark Rutte: "Het interesseert me geen kut!"

Johan Derksen geeft mening over sms-gate Mark Rutte: "Het interesseert me geen kut!"

Dinsdag 24 mei 2022 om 08:31

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 23 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> geeft mening over sms-gate <em>Mark Rutte</em>: &quot;Het interesseert me geen kut!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 23 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Het halve land buitelde vorige week weer over elkaar heen om premier Mark Rutte te veroordelen vanwege het wissen van sms'jes. Geen handige actie voor een minister-president die een nieuwe bestuurscultuur en meer openheid heeft beloofd, vooral omdat Rutte een verleden heeft op het gebied van dit soort zaken. Johan Derksen vond het debat - dat in zijn ogen vooral om "prestige" ging - echter belachelijk: "Het interesseert me geen kut!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Het halve land buitelde vorige week weer over elkaar heen om premier Mark Rutte te veroordelen vanwege het wissen van sms'jes. Geen handige actie voor een minister-president die een nieuwe bestuurscultuur en meer openheid heeft beloofd, vooral omdat Rutte een verleden heeft op het gebied van dit soort zaken. Johan Derksen vond het debat - dat in zijn ogen vooral om "prestige" ging - echter belachelijk: "Het interesseert me geen kut!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's