Het mooiste meisje van de klas gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het mooiste meisje van de klas gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het mooiste meisje van de klas gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Het mooiste meisje van de klas vertelt presentator Jaap Jongbloed het verhaal van Alexandra Leijs. Ze staat in haar dorp Langedijk bekend als het balletmeisje met de lichtgroene ogen, maar haar leven is veel meer dan dat. ConservatoriumAls Alexandra nog maar elf jaar oud is wordt ze gevraagd voor het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Het jonge meisje neemt geen halve maatregelen: ze weet niet hoe snel ze de stap moet zetten en verhuist naar een pleeggezin. Op het Conservatorium maakt Alexandra lange dagen. Ernstig ziekDeze dagen brengt ze door op de dansvloer, maar daarnaast volgt Alexandra ook nog gewone lessen. Terwijl ze haar tijd in Den Haag dansend doorbrengt, gaat het thuis mis. Haar zus Roswitha is ernstig ziek en onthult op haar sterfbed een familiegeheim. Een geheim dat Alexandra's leven voorgoed verandert. :[broadcast:videos](ids:"412707,326210" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

In deze aflevering van Het mooiste meisje van de klas vertelt presentator Jaap Jongbloed het verhaal van Alexandra Leijs. Ze staat in haar dorp Langedijk bekend als het balletmeisje met de lichtgroene ogen, maar haar leven is veel meer dan dat.

Conservatorium
Als Alexandra nog maar elf jaar oud is wordt ze gevraagd voor het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Het jonge meisje neemt geen halve maatregelen: ze weet niet hoe snel ze de stap moet zetten en verhuist naar een pleeggezin. Op het Conservatorium maakt Alexandra lange dagen.

Ernstig ziek
Deze dagen brengt ze door op de dansvloer, maar daarnaast volgt Alexandra ook nog gewone lessen. Terwijl ze haar tijd in Den Haag dansend doorbrengt, gaat het thuis mis. Haar zus Roswitha is ernstig ziek en onthult op haar sterfbed een familiegeheim. Een geheim dat Alexandra's leven voorgoed verandert.

:[broadcast:videos](ids:"412707,326210" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's