Chris Woerts onthult bezoekcijfers film Louis van Gaal: "18.000, waardeloos weinig"

Chris Woerts onthult bezoekcijfers film Louis van Gaal: "18.000, waardeloos weinig"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 23 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Chris Woerts</em> onthult bezoekcijfers film <em>Louis van Gaal</em>: &quot;18.000, waardeloos weinig&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 23 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. De film Louis draait momenteel nog in de bioscopen, maar erg succesvol is de documentaire niet. Sterker nog: er zijn slechts 18.000 mensen komen opdagen, wat volgens Chris Woerts "natuurlijk waardeloos weinig" is. De heren aan tafel zijn het er dan ook over eens dat een documentaire over Van Gaal van "hoogmoedswaanzin" getuigt. Johan Derksen vermoedt wél dat Van Gaal bij elke vertoning zelf in de zaal zit. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De film Louis draait momenteel nog in de bioscopen, maar erg succesvol is de documentaire niet. Sterker nog: er zijn slechts 18.000 mensen komen opdagen, wat volgens Chris Woerts "natuurlijk waardeloos weinig" is. De heren aan tafel zijn het er dan ook over eens dat een documentaire over Van Gaal van "hoogmoedswaanzin" getuigt. Johan Derksen vermoedt wél dat Van Gaal bij elke vertoning zelf in de zaal zit.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV