Kelly de Vries zet werk van Peter R. voort: "Veel paranormale tips over Tanja Groen"

Kelly de Vries zet werk van Peter R. voort: "Veel paranormale tips over Tanja Groen"

Kelly de Vries, de dochter van de vermoorde misdaadverslaggever Peter R. de Vries, zet het werk van haar vader voort. Ze is voorzitter van Stichting De Gouden Tip en blijft onvermoeibaar zoeken naar een oplossing in de cold case-zaak van Tanja Groen. Aan tafel bij BEAU licht ze een tipje van de sluier op: "We hebben veel paranormale tips gekregen."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 23 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Kelly de Vries</em> zet werk van Peter R. voort: &quot;Veel paranormale tips over <em>Tanja Groen</em>&quot; Kelly de Vries, de dochter van de vermoorde misdaadverslaggever Peter R. de Vries, zet het werk van haar vader voort. Ze is voorzitter van Stichting De Gouden Tip en blijft onvermoeibaar zoeken naar een oplossing in de cold case-zaak van Tanja Groen. Aan tafel bij BEAU licht ze een tipje van de sluier op: "We hebben veel paranormale tips gekregen." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 23 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. België en DuitslandHet onderzoeksgebied is inmiddels ook concreet uitgebreid naar België en Duitsland, omdat de verdwijning van Tanja Groen plaatsvond in Maastricht. Zo wordt er binnenkort een documentaire herhaald op de Belgische televisie. "Het kan niet zo zijn dat iemand in Groningen weet van Tanja Groen en dat er vijftien kilometer verderop in België nog niemand van haar heeft gehoord," aldus Kelly. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Dit is Needle Spiking en Marit is slachtoffer geweest: "Mijn hele lichaam werd slap" (Beau) Bekijk deze video » Mark van Eeuwen genoot van Top Gun: Maverick in Cannes: "Ik vond hem fantastisch!" (BEAU) Bekijk deze video »
Talkshow :
Kelly de Vries zet werk van Peter R. voort: "Veel paranormale tips over Tanja Groen"

België en Duitsland
Het onderzoeksgebied is inmiddels ook concreet uitgebreid naar België en Duitsland, omdat de verdwijning van Tanja Groen plaatsvond in Maastricht. Zo wordt er binnenkort een documentaire herhaald op de Belgische televisie. "Het kan niet zo zijn dat iemand in Groningen weet van Tanja Groen en dat er vijftien kilometer verderop in België nog niemand van haar heeft gehoord," aldus Kelly.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kelly de Vries zet werk van Peter R. voort: "Veel paranormale tips over Tanja Groen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV