Kopen zonder kijken: Cevar en Shannon totaal verbijsterd door nieuwe woning

Kopen zonder kijken: Cevar en Shannon totaal verbijsterd door nieuwe woning

<em>Kopen zonder kijken</em>: Cevar en Shannon totaal verbijsterd door nieuwe woning Wanneer stellen in Kopen zonder kijken hun nieuwe huis voor het eerst zien, zijn ze vaak wat huiverig. Meestal moet er namelijk nog een flinke make-over plaatsvinden voor ze er überhaupt in kunnen trekken. Gelukkig komen Alex van Keulen, Bob Sikkes en Roos Reedijk dan om de hoek kijken. Zij hebben ook het nieuwe huis van Cevar en Shannon flink aangepakt en die zijn totaal verbijsterd als ze hun woning betreden. Ze lijken het eindresultaat nauwelijks te kunnen geloven. Bekijk het fragment uit Kopen zonder kijken hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vanavond in Kopen Zonder Kijken: verhuizen Shannon en Cever naar het platteland? Bekijk deze video »
TV :
Kopen zonder kijken: Cevar en Shannon totaal verbijsterd door nieuwe woning

Wanneer stellen in Kopen zonder kijken hun nieuwe huis voor het eerst zien, zijn ze vaak wat huiverig. Meestal moet er namelijk nog een flinke make-over plaatsvinden voor ze er überhaupt in kunnen trekken. Gelukkig komen Alex van Keulen, Bob Sikkes en Roos Reedijk dan om de hoek kijken. Zij hebben ook het nieuwe huis van Cevar en Shannon flink aangepakt en die zijn totaal verbijsterd als ze hun woning betreden. Ze lijken het eindresultaat nauwelijks te kunnen geloven.

Bekijk het fragment uit Kopen zonder kijken hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV