Mark van Eeuwen genoot van Top Gun: Maverick in Cannes: "Ik vond hem fantastisch!" (BEAU)

Mark van Eeuwen genoot van Top Gun: Maverick in Cannes: "Ik vond hem fantastisch!" (BEAU)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 23 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Mark van Eeuwen</em> genoot van <em>Top Gun: Maverick</em> in Cannes: &quot;Ik vond hem fantastisch!&quot; (<em>BEAU</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 23 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Eindelijk, na ruim 35 jaar, verschijnt er een vervolg op Top Gun in de bioscopen. Top Gun: Maverick beleefde zijn wereldpremière op het filmfestival van Cannes en daar werd de blockbuster lovend ontvangen. Ook de Nederlandse acteur en filmproducent Mark van Eeuwen mocht 'm daar zien en hij is al net zo enthousiast: "Ik vond hem fantastisch!" Volgens Van Eeuwen is het originele verhaal ook op slimme wijze vervlochten in de nieuwe film. Top Gun: Maverick is vanaf 26 mei te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Mark van Eeuwen genoot van Top Gun: Maverick in Cannes: "Ik vond hem fantastisch!" (BEAU)

Eindelijk, na ruim 35 jaar, verschijnt er een vervolg op Top Gun in de bioscopen. Top Gun: Maverick beleefde zijn wereldpremière op het filmfestival van Cannes en daar werd de blockbuster lovend ontvangen. Ook de Nederlandse acteur en filmproducent Mark van Eeuwen mocht 'm daar zien en hij is al net zo enthousiast: "Ik vond hem fantastisch!" Volgens Van Eeuwen is het originele verhaal ook op slimme wijze vervlochten in de nieuwe film.

Top Gun: Maverick is vanaf 26 mei te zien in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's