Evert Santegoeds geniet van blunder Yvonne Coldeweijer: "Ze is er mooi ingetrapt!"

Evert Santegoeds geniet van blunder Yvonne Coldeweijer: "Ze is er mooi ingetrapt!"

Er is al enige tijd een soort strijd gaande tussen de online juice channels, met Yvonne Coldeweijer aan het hoofd, en de 'ouderwetse' roddelmedia, aangevoerd door Evert Santegoeds. Die laatste lijkt dan ook te genieten van de blunder van Coldeweijer, die in een nepvideo van BNR Nieuwsradio tuinde - waarin Talitha Muusse cocaïne lijkt te gebruiken.

Lees verder onder de video.

<em>Evert Santegoeds</em> geniet van blunder <em>Yvonne Coldeweijer</em>: &quot;Ze is er mooi ingetrapt!&quot; Er is al enige tijd een soort strijd gaande tussen de online juice channels, met Yvonne Coldeweijer aan het hoofd, en de 'ouderwetse' roddelmedia, aangevoerd door Evert Santegoeds. Die laatste lijkt dan ook te genieten van de blunder van Coldeweijer, die in een nepvideo van BNR Nieuwsradio tuinde - waarin Talitha Muusse cocaïne lijkt te gebruiken. Lees verder onder de video. AangifteToch neemt Santegoeds het ook een beetje op voor zijn 'concullega', want hij heeft zelf ook regelmatig goed dingen moeten checken. Zo vertelt hij onlangs nog uit een bron een aangifte van een bekende Nederlandse vrouw te hebben ontvangen, die melding deed van huiselijk geweld van haar al even bekende man. Dit bleek echter helemaal in scène te zijn gezet en dus volledig onwaar te zijn. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Video: Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer slaat terug na nepvideo Talitha Muusse Bekijk deze video » Talitha Muusse in Khalid & Sophie over 'juice-video' voor Yvonne Coldeweijer (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Aangifte
Toch neemt Santegoeds het ook een beetje op voor zijn 'concullega', want hij heeft zelf ook regelmatig goed dingen moeten checken. Zo vertelt hij onlangs nog uit een bron een aangifte van een bekende Nederlandse vrouw te hebben ontvangen, die melding deed van huiselijk geweld van haar al even bekende man. Dit bleek echter helemaal in scène te zijn gezet en dus volledig onwaar te zijn.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV