HLF8 gemist? Francis van Broekhuizen neemt de juicekanalen niet serieus

HLF8 gemist? Francis van Broekhuizen neemt de juicekanalen niet serieus

<em>HLF8</em> gemist? <em>Francis van Broekhuizen</em> neemt de juicekanalen niet serieus In de uitzending van gisteren ging het over juicekanalen, de stelling was: 'Ik neem de verhalen van juicekanalen serieus'. Wingman Francis van Broekhuizen neemt de kanalen niet serieus omdat er volgens haar geen hoor en wederhoor is. Bekijk het fragment hierboven. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bram Moszkowicz in HLF8 over rechtzaak van Johnny Depp en Amber Heard: "Johnny komt sterker over" Bekijk deze video » HLF8 gemist? Milow openhartig over nieuw album 'Nice To Meet You' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In de uitzending van gisteren ging het over juicekanalen, de stelling was: 'Ik neem de verhalen van juicekanalen serieus'. Wingman Francis van Broekhuizen neemt de kanalen niet serieus omdat er volgens haar geen hoor en wederhoor is. Bekijk het fragment hierboven.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op HLF8 gemist? Francis van Broekhuizen neemt de juicekanalen niet serieus of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV