René van der Gijp vraagt zich af: wordt Chris Woerts geil van zichzelf?

René van der Gijp vraagt zich af: wordt Chris Woerts geil van zichzelf?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 23 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em> vraagt zich af: wordt <em>Chris Woerts</em> geil van zichzelf? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 23 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Zodra de kans er is schuift Chris Woerts graag aan bij Vandaag Inside. Gelukkig beschikt hij over de nodige zelfspot, vooral wanneer René van der Gijp zich afvraagt of Woerts "geil van zichzelf" wordt. Verder wil Johan Derksen weten of Woerts weleens in de war is en de verkeerde factuur naar de verkeerde opdrachtgever stuurt. De sportmarketeer moet opbiechten dat dat weleens het geval is. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zodra de kans er is schuift Chris Woerts graag aan bij Vandaag Inside. Gelukkig beschikt hij over de nodige zelfspot, vooral wanneer René van der Gijp zich afvraagt of Woerts "geil van zichzelf" wordt. Verder wil Johan Derksen weten of Woerts weleens in de war is en de verkeerde factuur naar de verkeerde opdrachtgever stuurt. De sportmarketeer moet opbiechten dat dat weleens het geval is.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's