BEAU gemist? John de Bever over zijn eigen realityserie De Bevers

BEAU gemist? John de Bever over zijn eigen realityserie De Bevers

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 23 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>BEAU</em> gemist? <em>John de Bever</em> over zijn eigen realityserie <em>De Bevers</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 23 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. John de Bever werd al op jonge leeftijd ontdekt als zanger, maar is toch voetballer geworden. In 1997 werd hij de beste zaalvoetballer van de wereld en vervolgens pakte hij zijn zangcarrière weer op en scoorde hij een hit met Je krijgt die Lach niet van mijn gezicht. Binnenkort kun je De Bever zien in zijn nieuwe realityserie De Bevers. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Realityserie De Bevers is vanaf 26 mei om 20:30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt vanaf dan alle fragmenten en afleveringen van De Bevers terugkijken via Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending De Bevers vanaf donderdag te zien bij RTL 5: 'John heeft nooit stress' Bekijk deze video » De Bevers: John de Bever is bloedfanatiek met voetbal, maakt met iedereen ruzie Bekijk deze video » Bekijk ook Kelly de Vries zet werk van Peter R. voort: "Veel paranormale tips over Tanja Groen" Bekijk deze video » Mark van Eeuwen genoot van Top Gun: Maverick in Cannes: "Ik vond hem fantastisch!" (BEAU) Bekijk deze video »
TV :
BEAU gemist? John de Bever over zijn eigen realityserie De Bevers

John de Bever werd al op jonge leeftijd ontdekt als zanger, maar is toch voetballer geworden. In 1997 werd hij de beste zaalvoetballer van de wereld en vervolgens pakte hij zijn zangcarrière weer op en scoorde hij een hit met Je krijgt die Lach niet van mijn gezicht. Binnenkort kun je De Bever zien in zijn nieuwe realityserie De Bevers.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Realityserie De Bevers is vanaf 26 mei om 20:30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt vanaf dan alle fragmenten en afleveringen van De Bevers terugkijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op BEAU gemist? John de Bever over zijn eigen realityserie De Bevers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV