Video: Nieuwe financieringsmodel van AirFrance-KLM is "mysterieus"

Video: Nieuwe financieringsmodel van AirFrance-KLM is "mysterieus"

De aandeelhoudersvergadering van Air France KLM staat dinsdag op het programma. Op de agenda staat onder meer de reusachtige bonus van topman Ben Smith. De Telegraaf noemt het nieuwe financieringsmodel mysterieus, bij monde van verslaggever Yteke de Jong: "Nederland zal nu met de billen bloot moeten, anders hebben ze het opgegeven."

Video: Nieuwe financieringsmodel van <em>AirFrance-KLM</em> is &quot;mysterieus&quot; De aandeelhoudersvergadering van Air France KLM staat dinsdag op het programma. Op de agenda staat onder meer de reusachtige bonus van topman Ben Smith. De Telegraaf noemt het nieuwe financieringsmodel mysterieus, bij monde van verslaggever Yteke de Jong: "Nederland zal nu met de billen bloot moeten, anders hebben ze het opgegeven." Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Op1: Atilay Uslu vertelt waarom Corendon uitwijkt naar vier Duitse luchthavens (video) Bekijk deze video » Beau gemist? Personeelstekort zorgt voor dichte tunnels en onbevoegde leraren Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Nieuwe financieringsmodel van AirFrance-KLM is "mysterieus"

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Nieuwe financieringsmodel van AirFrance-KLM is "mysterieus" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV