Zevende seizoen van Familie Gillis: massa is kassa: Peter zet 10.000 stappen (video)

Zevende seizoen van Familie Gillis: massa is kassa: Peter zet 10.000 stappen (video)

Zevende seizoen van <em>Familie Gillis: massa is kassa</em>: Peter zet 10.000 stappen (video) Peter Gillis is inmiddels al tien kilo afgevallen en dat was nodig ook: "Ik was eigenlijk dood in het ziekenhuis, ik reageerde nergens meer op. Uiteindelijk is het een suikercoma geweest." Daarom werken Peter en Nicol in het zevende seizoen van Massa is Kassa hard aan de gezondheid van de parkenbaas: "Ik zet zo die 10.000 stappen", zegt Peter. Het zevende seizoen is nu te zien bij SBS6. Bekijk een fragment hierboven. Het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Emotionele Peter Gillis blikt terug op ziekenhuisopname: "Ik was eigenlijk dood" Bekijk deze video » HLF8 gemist? Francis van Broekhuizen neemt de juicekanalen niet serieus Bekijk deze video »

Peter Gillis is inmiddels al tien kilo afgevallen en dat was nodig ook: "Ik was eigenlijk dood in het ziekenhuis, ik reageerde nergens meer op. Uiteindelijk is het een suikercoma geweest." Daarom werken Peter en Nicol in het zevende seizoen van Massa is Kassa hard aan de gezondheid van de parkenbaas: "Ik zet zo die 10.000 stappen", zegt Peter. Het zevende seizoen is nu te zien bij SBS6. Bekijk een fragment hierboven.

Het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zevende seizoen van Familie Gillis: massa is kassa: Peter zet 10.000 stappen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV