Goedemorgen Nederland over WEF: "Klaus Schwab lijkt op slechterik in actiefilm"

Goedemorgen Nederland over WEF: "Klaus Schwab lijkt op slechterik in actiefilm"

<em>Goedemorgen Nederland</em> over WEF: &quot;Klaus Schwab lijkt op slechterik in actiefilm&quot; In Goedemorgen Nederland wordt aan tafel gesproken over het World Economic Forum (WEF) in Davos, waar naast talloze andere belangrijke wereldleiders ook Rutte en Máxima bijeen komen voor de beroemde en beruchte top. Zeker in deze tijden met corona en de toestand in Oekraïne en Rusland, is de zweem van geheimzinnigheid een dankbare voedinsgsbodem voor complotdenkers en critici. De Enschedese VVD-fractievoorzitter Jajan vindt zelfs dat Klaus Schwab "lijkt op een slechterik in een actiefilm". Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bizarre documentaire The Forum laat de ontmoetingsplaats van de wereldwijde elite zien Bekijk deze video » Video: Volodimir Zelenski spreekt wereldleiders toe tijdens World Economic Forum Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland over WEF: "Klaus Schwab lijkt op slechterik in actiefilm"

In Goedemorgen Nederland wordt aan tafel gesproken over het World Economic Forum (WEF) in Davos, waar naast talloze andere belangrijke wereldleiders ook Rutte en Máxima bijeen komen voor de beroemde en beruchte top. Zeker in deze tijden met corona en de toestand in Oekraïne en Rusland, is de zweem van geheimzinnigheid een dankbare voedinsgsbodem voor complotdenkers en critici. De Enschedese VVD-fractievoorzitter Jajan vindt zelfs dat Klaus Schwab "lijkt op een slechterik in een actiefilm".

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland over WEF: "Klaus Schwab lijkt op slechterik in actiefilm" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV