Peter Gillis & z'n liefje openen intieme winkel: "Hoeft geen taboe te zijn" (video)

Peter Gillis & z'n liefje openen intieme winkel: "Hoeft geen taboe te zijn" (video)

Peter Gillis &amp; z'n liefje openen <em>intieme winkel</em>: &quot;Hoeft geen taboe te zijn&quot; (video) Vanaf gisteren kunnen we weer Massa Is Kassa volgen op SBS6. In het nieuwe seizoen is onder andere te zien hoe Nicol, de vriendin van vakantieparkenmiljonair Peter Gillis, haar eigen erotische winkel opent. De Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden kreeg alvast een rondleiding. Bekijk de beelden hieronder. Het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zevende seizoen van Familie Gillis: massa is kassa: Peter zet 10.000 stappen (video) Bekijk deze video » Peter en Nicol bij HLF8 over de gezondheid van Peter: "Toen kwam de ambulance" (video) Bekijk deze video »
Show :
Peter Gillis & z'n liefje openen intieme winkel: "Hoeft geen taboe te zijn" (video)

Vanaf gisteren kunnen we weer Massa Is Kassa volgen op SBS6. In het nieuwe seizoen is onder andere te zien hoe Nicol, de vriendin van vakantieparkenmiljonair Peter Gillis, haar eigen erotische winkel opent. De Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden kreeg alvast een rondleiding. Bekijk de beelden hieronder.

Het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Peter Gillis & z'n liefje openen intieme winkel: "Hoeft geen taboe te zijn" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV