Bekijk de promo van een nieuw seizoen Het Jachtseizoen: vanaf 4 juni te zien op SBS6

Bekijk de promo van een nieuw seizoen Het Jachtseizoen: vanaf 4 juni te zien op SBS6

Het Jachtseizoen is weer terug van weggeweest. In dit programma nemen Giel, Thomas en Stefan het iedere week op tegen nieuwe uitdagers. Dit seizoen zijn er leuke BN'ers die meedoen, denk aan het koppel Olcay Gulsen en Ruud de Wild. Bekijk hieronder de promo van Het Jachtseizoen.

Het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 4 juni om 20:00 uur op SBS6 en vanaf zondag 5 juni om 09:00 uur op Amazon Prime Video te zien. Je kunt de leukste fragmenten en afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken via Gids.tv.

Bekijk de promo van een nieuw seizoen <em>Het Jachtseizoen</em>: vanaf 4 juni te zien op SBS6 Het Jachtseizoen is weer terug van weggeweest. In dit programma nemen Giel, Thomas en Stefan het iedere week op tegen nieuwe uitdagers. Dit seizoen zijn er leuke BN'ers die meedoen, denk aan het koppel Olcay Gulsen en Ruud de Wild. Bekijk hieronder de promo van Het Jachtseizoen. Het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 4 juni om 20:00 uur op SBS6 en vanaf zondag 5 juni om 09:00 uur op Amazon Prime Video te zien. Je kunt de leukste fragmenten en afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Laat Bachelor Thomas van der Vlugt hier merken dat hij en Merel nog samen zijn? (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV