Voor Hetzelfde Geld: Stel verlaat Haarlem met zak geld

Voor Hetzelfde Geld: Stel verlaat Haarlem met zak geld

In Voor Hetzelfde Geld bezoekt Natasja Froger de jongens Rob en Maurits, die inmiddels al op straat staan, maar wel met een forse zak geld. Hun huis in Haarlem was zo gewild dat ze het met een enorme overwaarde toch van de hand hebben gedaan, en nu bij hun ouders logeren tot ze iets nieuws kopen. Het liefst gaan ze terug naar het door hen zo geliefde Brabant.

<em>Voor Hetzelfde Geld</em>: Stel verlaat Haarlem met zak geld In Voor Hetzelfde Geld bezoekt Natasja Froger de jongens Rob en Maurits, die inmiddels al op straat staan, maar wel met een forse zak geld. Hun huis in Haarlem was zo gewild dat ze het met een enorme overwaarde toch van de hand hebben gedaan, en nu bij hun ouders logeren tot ze iets nieuws kopen. Het liefst gaan ze terug naar het door hen zo geliefde Brabant. Bekijk het fragment van Voor Hetzelfde Geld hierboven. Voor Hetzelfde Geld is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Kijk alle afleveringen terug van Voor Hetzelfde Geld via Gids.tv. Bekijk de promo van Voor Hetzelfde Geld: vanaf 17 mei te zien op RTL 4 Bekijk deze video » Zien: Natasja Froger bij Koffietijd over nieuw seizoen van Voor hetzelfde geld Bekijk deze video » De eerste beelden van Voor Hetzelfde Geld afl. 1 met Lean en Remco uit Amsterdam Bekijk deze video »
TV :
Voor Hetzelfde Geld: Stel verlaat Haarlem met zak geld

Bekijk het fragment van Voor Hetzelfde Geld hierboven.

Voor Hetzelfde Geld is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Kijk alle afleveringen terug van Voor Hetzelfde Geld via Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Voor Hetzelfde Geld: Stel verlaat Haarlem met zak geld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV