Tv wordt gehackt door stalker: "Vreemde geluiden en fragmenten" (Zeeman confronteert)

Tv wordt gehackt door stalker: "Vreemde geluiden en fragmenten" (Zeeman confronteert)

In de uitzending van vanavond (24 mei) zien we dat Cherissa en Youri last hebben van een hardnekkige stalking. Geluiden en fragmenten die via de televisie worden afgespeeld, momenten waarop hun gezin afgeluisterd lijkt te worden en berichten op alle sociale media. Het is een nachtmerrie. Bekijk de beelden van Zeeman confronteert: stalkers aflevering 3 hieronder.

Tv wordt gehackt door stalker: &quot;Vreemde geluiden en fragmenten&quot; (<em>Zeeman confronteert</em>) In de uitzending van vanavond (24 mei) zien we dat Cherissa en Youri last hebben van een hardnekkige stalking. Geluiden en fragmenten die via de televisie worden afgespeeld, momenten waarop hun gezin afgeluisterd lijkt te worden en berichten op alle sociale media. Het is een nachtmerrie. Bekijk de beelden van Zeeman confronteert: stalkers aflevering 3 hieronder. Het nieuwe seizoen van Zeeman confronteert: stalkers is vanaf dinsdag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zeeman confronteert: stalkers gemist? Dochter van Nynke gehersenspoeld door stalkende vriend Bekijk deze video » Zie hoe Thijs Zeeman vader Edward opnieuw confronteert met stalkende zoon (video) Bekijk deze video »
TV :
Tv wordt gehackt door stalker: "Vreemde geluiden en fragmenten" (Zeeman confronteert)

Het nieuwe seizoen van Zeeman confronteert: stalkers is vanaf dinsdag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's