Vrouw voelt zich niet fysiek aangetrokken tot haar date: "Zou jij op mij vallen?" (LLDL)

Vrouw voelt zich niet fysiek aangetrokken tot haar date: "Zou jij op mij vallen?" (LLDL)

Zou dit een goede match zijn? Op het eerste gezicht denk je van niet. Maar wie weet... komt de fysieke aantrekkingskracht nog. Kijk vanavond naar een nieuwe aflevering van Lang Leve De Liefde.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Vrouw voelt zich niet fysiek aangetrokken tot haar date: &quot;Zou jij op mij vallen?&quot; (<em>LLDL</em>) Zou dit een goede match zijn? Op het eerste gezicht denk je van niet. Maar wie weet... komt de fysieke aantrekkingskracht nog. Kijk vanavond naar een nieuwe aflevering van Lang Leve De Liefde. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Bekijk de promo van een nieuw seizoen Het Jachtseizoen: vanaf 4 juni te zien op SBS6 Bekijk deze video » Date van Roberto wil geen macho: "Heb je niet voor je alleen" (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrouw voelt zich niet fysiek aangetrokken tot haar date: "Zou jij op mij vallen?" (LLDL) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV