Dennis Muller op Schiphol: "Kom niet te vroeg, dan sta je juist in een rij" (video)

Dennis Muller op Schiphol: "Kom niet te vroeg, dan sta je juist in een rij" (video)

De werkdruk op Schiphol blijft voor onder meer beveiligers en bagagemedewerkers veel te hoog, vindt FNV. Daarom dreigt de vakbond met grootschalige acties, als er niet voor 1 juni een akkoord is met de luchthaven over het verlichten van de werkomstandigheden. Bekijk de video met Dennis Muller, die werkzaam is op de luchthaven, hierboven.

Kom niet te vroeg
Dennis geeft aan dat je niet eerder naar Schiphol moet vertrekken vanwege de drukte. Het werkt op Schiphol als een horloge, kom op tijd en niet te vroeg anders veroorzaak je juist een rij met alle andere reizigers.

Bekijk de Hart van Nederland-video hieronder.

<em>Dennis Muller</em> op Schiphol: &quot;Kom niet te vroeg, dan sta je juist in een rij&quot; (video) De werkdruk op Schiphol blijft voor onder meer beveiligers en bagagemedewerkers veel te hoog, vindt FNV. Daarom dreigt de vakbond met grootschalige acties, als er niet voor 1 juni een akkoord is met de luchthaven over het verlichten van de werkomstandigheden. Bekijk de video met Dennis Muller, die werkzaam is op de luchthaven, hierboven. Kom niet te vroegDennis geeft aan dat je niet eerder naar Schiphol moet vertrekken vanwege de drukte. Het werkt op Schiphol als een horloge, kom op tijd en niet te vroeg anders veroorzaak je juist een rij met alle andere reizigers. Bekijk de Hart van Nederland-video hieronder. Bekijk ook Beau gemist? Personeelstekort zorgt voor dichte tunnels en onbevoegde leraren Bekijk deze video » Video: Nieuwe financieringsmodel van AirFrance-KLM is "mysterieus" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dennis Muller op Schiphol: "Kom niet te vroeg, dan sta je juist in een rij" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV