Video: Beelden doodgeschoten man in Rotterdam gaan rond op social media

Video: Beelden doodgeschoten man in Rotterdam gaan rond op social media

Dinsdag 24 mei 2022 om 17:49

Video: Beelden <em>doodgeschoten</em> man in <em>Rotterdam</em> gaan rond op social media In Rotterdam is zondagavond een man op straat doodgeschoten. De schietpartij vond rond 23.30 uur plaats tussen de Nassauhaven en de Persoonshaven in Feijenoord, meldt de politie. Beelden van de schietpartij gaan rond op sociale media. Duidelijk is te zien hoe een man van dichtbij meermaals wordt beschoten, waarna hij ineenzakt op straat. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: valwind trekt spoor van vernieling door Zuid-Limburg Bekijk deze video » Video: Dode gevonden door brandweer na woningbrand in Nieuw-Buinen Bekijk deze video »
Misdaad :

In Rotterdam is zondagavond een man op straat doodgeschoten. De schietpartij vond rond 23.30 uur plaats tussen de Nassauhaven en de Persoonshaven in Feijenoord, meldt de politie. Beelden van de schietpartij gaan rond op sociale media. Duidelijk is te zien hoe een man van dichtbij meermaals wordt beschoten, waarna hij ineenzakt op straat.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's