Zien: Yolanthe Cabau en Xess Xava bezoeken zieke oma Sylvia Sneijder

Zien: Yolanthe Cabau en Xess Xava bezoeken zieke oma Sylvia Sneijder

Dinsdag 24 mei 2022 om 18:52

Het is even schrikken voor de familie Sneijder als moeder Sylvia met een longtumor wordt opgenomen in een ziekenhuis in Turkije. Inmiddels is de moeder van Wesley terug in Nederland, waar ze verder onderzocht wordt. Ex-schoondochter Yolanthe Cabau en kleinzoon Xess Xava zoeken haar op.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Yolanthe Cabau</em> en <em>Xess Xava</em> bezoeken zieke oma Sylvia Sneijder Het is even schrikken voor de familie Sneijder als moeder Sylvia met een longtumor wordt opgenomen in een ziekenhuis in Turkije. Inmiddels is de moeder van Wesley terug in Nederland, waar ze verder onderzocht wordt. Ex-schoondochter Yolanthe Cabau en kleinzoon Xess Xava zoeken haar op. Tekst gaat verder onder de video. Sylvia SneijderOndanks het stukgelopen huwelijk leven Yolanthe en Xess ongetwijfeld met haar en de familie mee nadat er longkanker geconstateerd wordt. Hoog tijd voor een bezoek aan het ziekenhuis, waar Yolanthe een korte video deelt van Xess die zijn oma een knuffel geeft. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Shownieuws: moeder Wesley Sneijder, Sylvia, moet langer in Turks ziekenhuis blijven Bekijk deze video » Shownieuws: Sylvia Sneijder weer terug in Nederland, "Zo opgelucht" Bekijk deze video »
Entertainment :

Sylvia Sneijder
Ondanks het stukgelopen huwelijk leven Yolanthe en Xess ongetwijfeld met haar en de familie mee nadat er longkanker geconstateerd wordt. Hoog tijd voor een bezoek aan het ziekenhuis, waar Yolanthe een korte video deelt van Xess die zijn oma een knuffel geeft.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's