Video: Overtuigde Feyenoord-fans zetten alvast Conference Leauge-tatoeage

Video: Overtuigde Feyenoord-fans zetten alvast Conference Leauge-tatoeage

Video: Overtuigde <em>Feyenoord-fans</em> zetten alvast <em>Conference Leauge-tatoeage</em> Feyenoord speelt morgen de Conference Leauge-finale tegen het Italiaanse AS Roma, maar toch hebben sommige fans al een overwinnings-tatoeage laten zetten. Ze twijfelen er niet aan dat de club uit Rotterdam de beker mee naar huis neemt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Bryan Linssen en Jens Toornstra blikken vooruit op Conference Leauge-finale Bekijk deze video » Zien: Duizenden Feyenoord-fans vertrekken massaal richting Tirana Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Feyenoord speelt morgen de Conference Leauge-finale tegen het Italiaanse AS Roma, maar toch hebben sommige fans al een overwinnings-tatoeage laten zetten. Ze twijfelen er niet aan dat de club uit Rotterdam de beker mee naar huis neemt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV