Jan Boskamp slaat PowNed-reporter: "Jij bent helemaal geen Feyenoorder, slijmbal"

Jan Boskamp slaat PowNed-reporter: "Jij bent helemaal geen Feyenoorder, slijmbal"

Morgen is het eindelijk zover, dan neemt Feyenoord het in de finale van de Conference League op tegen AS Roma. Voor het eerst sinds 2002 staan de Rotterdammers in een Europese finale en dat zorgt voor spanning. Vandaag vertrokken veel supporters naar Tirana in Albanië, waaronder ras-Feyenoorder Jan Boskamp.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jan Boskamp</em> slaat <em>PowNed</em>-reporter: &quot;Jij bent helemaal geen Feyenoorder, slijmbal&quot; Morgen is het eindelijk zover, dan neemt Feyenoord het in de finale van de Conference League op tegen AS Roma. Voor het eerst sinds 2002 staan de Rotterdammers in een Europese finale en dat zorgt voor spanning. Vandaag vertrokken veel supporters naar Tirana in Albanië, waaronder ras-Feyenoorder Jan Boskamp. Tekst gaat verder onder de video. Jan BoskampPowNed-reporter Reinout Zorge bracht een bezoekje aan vliegveld Rotterdam The Hague om alvast de sfeer te proeven. Johan Boskamp was ook aanwezig op het vliegveld en gaf een tik aan de reporter: "Jij bent helemaal geen Feyenoorder, slijmbal!" Bekijk de video van Omroep PowNed hierboven. Bekijk ook Video: Bryan Linssen en Jens Toornstra blikken vooruit op Conference Leauge-finale Bekijk deze video » Video: Overtuigde Feyenoord-fans zetten alvast Conference Leauge-tatoeage Bekijk deze video »
Entertainment :
Jan Boskamp slaat PowNed-reporter: "Jij bent helemaal geen Feyenoorder, slijmbal"

Jan Boskamp
PowNed-reporter Reinout Zorge bracht een bezoekje aan vliegveld Rotterdam The Hague om alvast de sfeer te proeven. Johan Boskamp was ook aanwezig op het vliegveld en gaf een tik aan de reporter: "Jij bent helemaal geen Feyenoorder, slijmbal!"

Bekijk de video van Omroep PowNed hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV