Zien: Kate Moss opgeroepen als getuige in zaak Johnny Depp en Amber Heard

Zien: Kate Moss opgeroepen als getuige in zaak Johnny Depp en Amber Heard

Johnny Depp en Amber Heard staan ook deze week weer lijnrecht tegenover elkaar in de rechtbank. Komende vrijdag wil de rechter van de voormalige geliefden hun slotpleidooi horen, maar voor het zover is, roepen de advocaten een nieuwe getuige op: niemand minder dan supermodel én ex-vriendin Kate Moss.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Kate Moss</em> opgeroepen als getuige in zaak <em>Johnny Depp</em> en <em>Amber Heard</em> Johnny Depp en Amber Heard staan ook deze week weer lijnrecht tegenover elkaar in de rechtbank. Komende vrijdag wil de rechter van de voormalige geliefden hun slotpleidooi horen, maar voor het zover is, roepen de advocaten een nieuwe getuige op: niemand minder dan supermodel én ex-vriendin Kate Moss. Tekst gaat verder onder de video. Van de trap geduwdJohnny Depp en Kate Moss zijn altijd zwijgzaam geweest over hun relatie, maar daar lijkt nu een einde aan te komen. Volgens Amber zou Johnny zijn ex van de trap hebben geduwd, wat hij ook in 2015 bij Amber Heard probeerde te doen. Amerikadeskundige Michiel Vos reageert in RTL Boulevard op de laatste ontwikkelingen in de sappige rechtszaak. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Kate Moss opgeroepen als getuige in zaak Johnny Depp en Amber Heard

Van de trap geduwd
Johnny Depp en Kate Moss zijn altijd zwijgzaam geweest over hun relatie, maar daar lijkt nu een einde aan te komen. Volgens Amber zou Johnny zijn ex van de trap hebben geduwd, wat hij ook in 2015 bij Amber Heard probeerde te doen. Amerikadeskundige Michiel Vos reageert in RTL Boulevard op de laatste ontwikkelingen in de sappige rechtszaak.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's