Roos Reedijk over Kopen Zonder Kijken stylingbudget: "Hoeft allemaal niet nieuw" (video)

Roos Reedijk over Kopen Zonder Kijken stylingbudget: "Hoeft allemaal niet nieuw" (video)

Dinsdag 24 mei 2022 om 19:47

We zitten weer aan de buis gekluisterd voor een nieuw seizoen van Kopen Zonder Kijken. De essentie achter het programma is duidelijk, een huis kopen zonder er eerst gekeken te hebben. Om aan het succesprogramma mee te doen, is momenteel een geschenk in de overspannen huizenmarkt.

Roos Reedijk over <em>Kopen Zonder Kijken</em> stylingbudget: &quot;Hoeft allemaal niet nieuw&quot; (video) We zitten weer aan de buis gekluisterd voor een nieuw seizoen van Kopen Zonder Kijken. De essentie achter het programma is duidelijk, een huis kopen zonder er eerst gekeken te hebben. Om aan het succesprogramma mee te doen, is momenteel een geschenk in de overspannen huizenmarkt. StylingbudgetRoos Reedijk geeft nogmaals aan hoe moeilijk het is om momenteel een huis te vinden, daarom komt dit programma echt als een geschenk voor veel Nederlanders die op zoek zijn naar een stulpje. Daarnaast is het styling budget vaak een uitdaging voor Roos, maar daar weet zij wel raad mee: "Het hoeft niet allemaal nieuw. Ik ga shoppen op Marktplaats, daar kan je echt het verschil in maken." Bekijk het RTL Boulevard-fragment met Bob hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv. Kopen zonder Kijken is elke maandag om 20:30 uur te zien bij RTL 4.
TV :
Roos Reedijk over Kopen Zonder Kijken stylingbudget: "Hoeft allemaal niet nieuw" (video)

Stylingbudget
Roos Reedijk geeft nogmaals aan hoe moeilijk het is om momenteel een huis te vinden, daarom komt dit programma echt als een geschenk voor veel Nederlanders die op zoek zijn naar een stulpje. Daarnaast is het styling budget vaak een uitdaging voor Roos, maar daar weet zij wel raad mee: "Het hoeft niet allemaal nieuw. Ik ga shoppen op Marktplaats, daar kan je echt het verschil in maken."

Bekijk het RTL Boulevard-fragment met Bob hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv. Kopen zonder Kijken is elke maandag om 20:30 uur te zien bij RTL 4.

Actuele video's

Meer actuele video's