Auto Bas Smit gestolen in Spanje: "Je was mooi zoals je was" (video)

Auto Bas Smit gestolen in Spanje: "Je was mooi zoals je was" (video)

Terwijl Bas Smit lekker aan het genieten is van de Spaanse zon, wordt zijn auto gestolen. De bolide was hem dierbaar en is heel Europa met hem door geweest. Vandaar ook een emotioneel, lichtelijk ironisch, Instagram bericht.

Auto <em>Bas Smit</em> gestolen in <em>Spanje</em>: &quot;Je was mooi zoals je was&quot; (video) Terwijl Bas Smit lekker aan het genieten is van de Spaanse zon, wordt zijn auto gestolen. De bolide was hem dierbaar en is heel Europa met hem door geweest. Vandaar ook een emotioneel, lichtelijk ironisch, Instagram bericht. Emotioneel berichtBas schrijft op Instagram het emotionele bericht: "Je was mooi zoals je was. Die grote neus & kont gingen uitstekend samen met die enorme koplampen." Daarmee neemt hij afscheid van zijn racemonster. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Zien: 'Carnavalsoutfit' Bas Smit valt niet in de smaak op het Boekenbal Bekijk deze video » RTL Boulevard: Bas Smit en Nicolette van Dam begrijpen kritiek aanwezigheid Boekenbal Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Emotioneel bericht
Bas schrijft op Instagram het emotionele bericht: "Je was mooi zoals je was. Die grote neus & kont gingen uitstekend samen met die enorme koplampen." Daarmee neemt hij afscheid van zijn racemonster.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV