Zien: Dit is hoe Gordon meer dan 11 kilo is kwijtgeraakt

Zien: Dit is hoe Gordon meer dan 11 kilo is kwijtgeraakt

Gordon schommelt nogal in gewicht, maar de laatste tijd vliegen de kilo's eraf bij de presentator. Peentjes zweten doet hij in Dubai niet alleen door de hitte, maar ook door de inspanning in de sportschool. Wat is zijn geheim?

Zien: Dit is hoe <em>Gordon</em> meer dan 11 kilo is kwijtgeraakt Gordon schommelt nogal in gewicht, maar de laatste tijd vliegen de kilo's eraf bij de presentator. Peentjes zweten doet hij in Dubai niet alleen door de hitte, maar ook door de inspanning in de sportschool. Wat is zijn geheim? Afvalrace"Rust, reinheid en regelmaat", is het geheim van Gordon in zijn afvalrace. Inmiddels zijn er al meer dan 11 kilo's afgevlogen en many more to come, als we de presentator moeten geloven! Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Kate Moss opgeroepen als getuige in zaak Johnny Depp en Amber Heard Bekijk deze video » Roos Reedijk over Kopen Zonder Kijken stylingbudget: "Hoeft allemaal niet nieuw" (video) Bekijk deze video » Video: Kees van der Spek over zorgwekkende opmars van 3D-vuurwapens Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Nikkie Plessen weigert glazen tassentrend te volgen Bekijk deze video » Elise Schaap over nieuwe thriller Faithfully Yours: "Wat er gebeurt is vrij edgy" (video) Bekijk deze video » Arjan na deelname Married at First Sight: "40 tot 50 doodsbedreigingen per dag" (video) Bekijk deze video » Eerste beelden realityserie De Bevers: John de Bever doet niks in huishouden Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Dit is hoe Gordon meer dan 11 kilo is kwijtgeraakt

Afvalrace
"Rust, reinheid en regelmaat", is het geheim van Gordon in zijn afvalrace. Inmiddels zijn er al meer dan 11 kilo's afgevlogen en many more to come, als we de presentator moeten geloven!

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dit is hoe Gordon meer dan 11 kilo is kwijtgeraakt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV