Opsporing Verzocht gemist? Toedracht dood Xavier Durlinger Sittard onderzocht

Opsporing Verzocht gemist? Toedracht dood Xavier Durlinger Sittard onderzocht

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 24 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 24 mei terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Toedracht dood Xavier Durlinger <em>Sittard</em> onderzocht Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 24 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 24 mei terugkijken. Op 19 mei werd het lichaam van de 19-jarige Xavier gevonden in het bosgebied bij de Kollenberg in Sittard. De jongen werd toen al een week vermist. Hij is slachtoffer geworden van een misdrijf, naar de toedracht van zijn dood wordt momenteel onderzoek gedaan. De politie toont echter in de uitzending van Opsporing Verzocht de laatste beelden voor zijn dood. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Ontknoping in Opsporing Verzocht: lichaam gevonden van vermiste Jihad Jafo uit Enschede Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Thaise restaurants gedupeerd door stenengooier Amsterdam Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: mogelijk één groep daders achter snelkraken BCC-filialen Brabant / Zeeland Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: 41-jarige Rodney Mijnals doodgeschoten in Fizeaustraat Amsterdam Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: gewelddadige dood 23-jarige Barendrechter in Vlissingen Bekijk deze video »
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Toedracht dood Xavier Durlinger Sittard onderzocht

Op 19 mei werd het lichaam van de 19-jarige Xavier gevonden in het bosgebied bij de Kollenberg in Sittard. De jongen werd toen al een week vermist. Hij is slachtoffer geworden van een misdrijf, naar de toedracht van zijn dood wordt momenteel onderzoek gedaan. De politie toont echter in de uitzending van Opsporing Verzocht de laatste beelden voor zijn dood.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Toedracht dood Xavier Durlinger Sittard onderzocht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV