Opsporing Verzocht gemist? Toedracht dood Xavier Durlinger Sittard onderzocht

Opsporing Verzocht gemist? Toedracht dood Xavier Durlinger Sittard onderzocht

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 24 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 24 mei terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Toedracht dood Xavier Durlinger <em>Sittard</em> onderzocht Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 24 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 24 mei terugkijken. Op 19 mei werd het lichaam van de 19-jarige Xavier gevonden in het bosgebied bij de Kollenberg in Sittard. De jongen werd toen al een week vermist. Hij is slachtoffer geworden van een misdrijf, naar de toedracht van zijn dood wordt momenteel onderzoek gedaan. De politie toont echter in de uitzending van Opsporing Verzocht de laatste beelden voor zijn dood. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Toedracht dood Xavier Durlinger Sittard onderzocht

Op 19 mei werd het lichaam van de 19-jarige Xavier gevonden in het bosgebied bij de Kollenberg in Sittard. De jongen werd toen al een week vermist. Hij is slachtoffer geworden van een misdrijf, naar de toedracht van zijn dood wordt momenteel onderzoek gedaan. De politie toont echter in de uitzending van Opsporing Verzocht de laatste beelden voor zijn dood.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's