Opsporing Verzocht: gewelddadige dood 23-jarige Barendrechter in Vlissingen

Opsporing Verzocht: gewelddadige dood 23-jarige Barendrechter in Vlissingen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 24 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 24 mei terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: gewelddadige dood 23-jarige Barendrechter in <em>Vlissingen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 24 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 24 mei terugkijken. Op 17 september wordt de 23-jarige Roshentlie Rosaria gevonden door een buurtbewoner die haar vuil aan de we wil zetten in Vlissingen. Hij is om het leven gekomen bij een schietincident en hoogstwaarschijnlijk lag de man al een aantal uur in de brandgang toen de buurtbewoner hem vond. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: gewelddadige dood 23-jarige Barendrechter in Vlissingen

Op 17 september wordt de 23-jarige Roshentlie Rosaria gevonden door een buurtbewoner die haar vuil aan de we wil zetten in Vlissingen. Hij is om het leven gekomen bij een schietincident en hoogstwaarschijnlijk lag de man al een aantal uur in de brandgang toen de buurtbewoner hem vond.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's