Johan Derksen met onthulling in Vandaag Inside richting Angela de Jong: "Ik zit hier voor de poen"

Johan Derksen met onthulling in Vandaag Inside richting Angela de Jong: "Ik zit hier voor de poen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 24 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

De stukjes uit Vandaag Inside blijken iedere dag weer één van de meest besproken tv-fragmenten. Zo heeft Johan Derksen het regelmatig met iemand aan de stok, maar zijn favoriet is toch wel Angela de Jong, zo ook vanavond.

Johan Derksen met onthulling in <em>Vandaag Inside</em> richting Angela de Jong: &quot;Ik zit hier voor de poen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 24 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. De stukjes uit Vandaag Inside blijken iedere dag weer één van de meest besproken tv-fragmenten. Zo heeft Johan Derksen het regelmatig met iemand aan de stok, maar zijn favoriet is toch wel Angela de Jong, zo ook vanavond. PoenAngela gebruikt Johan dan ook regelmatig als hoofdpersoon in haar column of in de podcast. "Ik voel me helemaal geen boegbeeld van het vrije woord, ik geef m'n mening", aldus Johan die reageert op uitspraken van de columnist. Daarnaast doet hij een schokkende onthulling in de uitzending: "Ik zit hier om één reden: de poen." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending René van der Gijp verwacht weinig van AS Roma: "Stelt geen reet voor!" Bekijk deze video » Vandaag Inside: duikt Hélène Hendriks (41) met Kees Jansma (74) het bed in? Bekijk deze video » Johan Derksen maakt Dries Roelvink belachelijk: "Die man moet verboden worden!" Bekijk deze video » Johan Derksen clasht met Angela de Jong: "Denk je dat ik me iets van jou aantrek?" Bekijk deze video » Wierd Duk in Vandaag Inside over Russische protesten tegen oorlog: "Er broeit wel wat" Bekijk deze video » Wilfred Genee biecht op tegen Angela de Jong: "Ik ben wel op, we maken zóveel uitzendingen" Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Poen
Angela gebruikt Johan dan ook regelmatig als hoofdpersoon in haar column of in de podcast. "Ik voel me helemaal geen boegbeeld van het vrije woord, ik geef m'n mening", aldus Johan die reageert op uitspraken van de columnist. Daarnaast doet hij een schokkende onthulling in de uitzending: "Ik zit hier om één reden: de poen."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen met onthulling in Vandaag Inside richting Angela de Jong: "Ik zit hier voor de poen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV