Johan Derksen met onthulling in Vandaag Inside richting Angela de Jong: "Ik zit hier voor de poen"

Johan Derksen met onthulling in Vandaag Inside richting Angela de Jong: "Ik zit hier voor de poen"

Dinsdag 24 mei 2022 om 22:18

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 24 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

De stukjes uit Vandaag Inside blijken iedere dag weer één van de meest besproken tv-fragmenten. Zo heeft Johan Derksen het regelmatig met iemand aan de stok, maar zijn favoriet is toch wel Angela de Jong, zo ook vanavond.

Johan Derksen met onthulling in <em>Vandaag Inside</em> richting Angela de Jong: &quot;Ik zit hier voor de poen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 24 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. De stukjes uit Vandaag Inside blijken iedere dag weer één van de meest besproken tv-fragmenten. Zo heeft Johan Derksen het regelmatig met iemand aan de stok, maar zijn favoriet is toch wel Angela de Jong, zo ook vanavond. PoenAngela gebruikt Johan dan ook regelmatig als hoofdpersoon in haar column of in de podcast. "Ik voel me helemaal geen boegbeeld van het vrije woord, ik geef m'n mening", aldus Johan die reageert op uitspraken van de columnist. Daarnaast doet hij een schokkende onthulling in de uitzending: "Ik zit hier om één reden: de poen." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Poen
Angela gebruikt Johan dan ook regelmatig als hoofdpersoon in haar column of in de podcast. "Ik voel me helemaal geen boegbeeld van het vrije woord, ik geef m'n mening", aldus Johan die reageert op uitspraken van de columnist. Daarnaast doet hij een schokkende onthulling in de uitzending: "Ik zit hier om één reden: de poen."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's