Suse van Kleef in Op1 over kritiek Boris Johnson: "Zijn verdedigingstechniek wordt dunner"

Suse van Kleef in Op1 over kritiek Boris Johnson: "Zijn verdedigingstechniek wordt dunner"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Suse van Kleef in <em>Op1</em> over kritiek <em>Boris Johnson</em>: &quot;Zijn verdedigingstechniek wordt dunner&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Boris Johnson ligt behoorlijk onder vuur en dat heeft alles te maken met de feestjes in coronatijd. Suse van Kleef reageert: "Er zijn 126 boetes uitgedeeld op feestjes waar hij zelf ook is geweest. Zijn verdedigingstechniek wordt steeds dunner." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Andy Kraag in Op1 over wapens via 3D-printer: "Spreekt andere doelgroep aan" Bekijk deze video » Andy Kraag in Op1 over wapens door 3D-printer: "Blauwdrukken om wapens te maken niet verboden" Bekijk deze video » Op1: Erik Mouthaan is apetrots op zijn gewonnen Tegel voor z'n Capitool-verslag Bekijk deze video »
Talkshow :
Suse van Kleef in Op1 over kritiek Boris Johnson: "Zijn verdedigingstechniek wordt dunner"

Boris Johnson ligt behoorlijk onder vuur en dat heeft alles te maken met de feestjes in coronatijd. Suse van Kleef reageert: "Er zijn 126 boetes uitgedeeld op feestjes waar hij zelf ook is geweest. Zijn verdedigingstechniek wordt steeds dunner."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Suse van Kleef in Op1 over kritiek Boris Johnson: "Zijn verdedigingstechniek wordt dunner" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV