Andy Kraag in Op1 over wapens via 3D-printer: "Spreekt andere doelgroep aan"

Andy Kraag in Op1 over wapens via 3D-printer: "Spreekt andere doelgroep aan"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Andy Kraag</em> in <em>Op1</em> over wapens via 3D-printer: &quot;Spreekt andere doelgroep aan&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Andy Kraag, chef Landelijke Recherche geeft aan steeds meer wapens tegen te komen uit de 3D-printer. Daarbij vindt hij het belangrijk om het volgende te noemen: "Het spreekt een andere doelgroep aan dan de georganiseerde criminaliteit." Dit zijn niet alleen mensen met extremistisch gedachtegoed, maar ook hobbyisten. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Andy Kraag in Op1 over wapens via 3D-printer: "Spreekt andere doelgroep aan"

Andy Kraag, chef Landelijke Recherche geeft aan steeds meer wapens tegen te komen uit de 3D-printer. Daarbij vindt hij het belangrijk om het volgende te noemen: "Het spreekt een andere doelgroep aan dan de georganiseerde criminaliteit." Dit zijn niet alleen mensen met extremistisch gedachtegoed, maar ook hobbyisten.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's