Andy Kraag in Op1 over wapens via 3D-printer: "Spreekt andere doelgroep aan"

Andy Kraag in Op1 over wapens via 3D-printer: "Spreekt andere doelgroep aan"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Andy Kraag</em> in <em>Op1</em> over wapens via 3D-printer: &quot;Spreekt andere doelgroep aan&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Andy Kraag, chef Landelijke Recherche geeft aan steeds meer wapens tegen te komen uit de 3D-printer. Daarbij vindt hij het belangrijk om het volgende te noemen: "Het spreekt een andere doelgroep aan dan de georganiseerde criminaliteit." Dit zijn niet alleen mensen met extremistisch gedachtegoed, maar ook hobbyisten. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Suse van Kleef in Op1 over kritiek Boris Johnson: "Zijn verdedigingstechniek wordt dunner" Bekijk deze video » Andy Kraag in Op1 over wapens door 3D-printer: "Blauwdrukken om wapens te maken niet verboden" Bekijk deze video » Op1: Erik Mouthaan is apetrots op zijn gewonnen Tegel voor z'n Capitool-verslag Bekijk deze video »
Talkshow :
Andy Kraag in Op1 over wapens via 3D-printer: "Spreekt andere doelgroep aan"

Andy Kraag, chef Landelijke Recherche geeft aan steeds meer wapens tegen te komen uit de 3D-printer. Daarbij vindt hij het belangrijk om het volgende te noemen: "Het spreekt een andere doelgroep aan dan de georganiseerde criminaliteit." Dit zijn niet alleen mensen met extremistisch gedachtegoed, maar ook hobbyisten.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Andy Kraag in Op1 over wapens via 3D-printer: "Spreekt andere doelgroep aan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV