René van der Gijp verwacht weinig van AS Roma: "Stelt geen reet voor!"

René van der Gijp verwacht weinig van AS Roma: "Stelt geen reet voor!"

Vanavond (woensdag 25 mei) speelt Feyenoord de Europa League-finale tegen AS Roma. Uiteraard wordt ook in Vandaag Inside vooruitgeblikt op de wedstrijd. Het is wel duidelijk dat René van der Gijp niet al te veel verwacht van de Romeinen: "Wat zijn die geworden? Tiende?! Stelt geen reet voor!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 24 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em> verwacht weinig van <em>AS Roma</em>: &quot;Stelt geen reet voor!&quot; Vanavond (woensdag 25 mei) speelt Feyenoord de Europa League-finale tegen AS Roma. Uiteraard wordt ook in Vandaag Inside vooruitgeblikt op de wedstrijd. Het is wel duidelijk dat René van der Gijp niet al te veel verwacht van de Romeinen: "Wat zijn die geworden? Tiende?! Stelt geen reet voor!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 24 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. José MourinhoTerwijl bargast Wierd Duk probeert uit te leggen dat hij ook een Feyenoorder in hart en nieren is gaat het gesprek tussen Van der Gijp en Wilfred Genee aan tafel vrolijk verder; volgens Genee is Roma namelijk vijfde of zesde geworden. Zijn collega is alsnog niet onder de indruk. Duk wil even aanstippen dat trainer José Mourinho het verschil nog weleens zou kunnen maken, maar dat gaat er bij Van der Gijp niet in: "Pleur toch op, man!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

José Mourinho
Terwijl bargast Wierd Duk probeert uit te leggen dat hij ook een Feyenoorder in hart en nieren is gaat het gesprek tussen Van der Gijp en Wilfred Genee aan tafel vrolijk verder; volgens Genee is Roma namelijk vijfde of zesde geworden. Zijn collega is alsnog niet onder de indruk. Duk wil even aanstippen dat trainer José Mourinho het verschil nog weleens zou kunnen maken, maar dat gaat er bij Van der Gijp niet in: "Pleur toch op, man!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's