Vandaag Inside: duikt Hélène Hendriks (41) met Kees Jansma (74) het bed in?

Vandaag Inside: duikt Hélène Hendriks (41) met Kees Jansma (74) het bed in?

Woensdag 25 mei 2022 om 08:28

Hélène Hendriks is afgereisd naar Tirana om verslag te doen van de Europa League-finale AS Roma - Feyenoord. Kees Jansma is ook mee, en Hendriks geeft een voorzetje: "Eén ding weet je wel zeker als je met Kees Jansma op stap bent..." Meteen haakt René van der Gijp in: "Dat er geneukt wordt!" Hilariteit alom.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 24 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em>: duikt Hélène Hendriks (41) met <em>Kees Jansma</em> (74) het bed in? Hélène Hendriks is afgereisd naar Tirana om verslag te doen van de Europa League-finale AS Roma - Feyenoord. Kees Jansma is ook mee, en Hendriks geeft een voorzetje: "Eén ding weet je wel zeker als je met Kees Jansma op stap bent..." Meteen haakt René van der Gijp in: "Dat er geneukt wordt!" Hilariteit alom. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 24 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Geen tussendeurtjeVanwege de vertraging op de lijn maakt Hendriks haar zin gewoon af: "Dat je in een goed hotel zit." Als ze eenmaal hoort wat Van der Gijp weer heeft uitgekraamd barst ook zij in lachen uit. "Nou, ik zorg wel dat er geen tussendeurtje in zit, dat lijkt me wel verstandig! En ik ben nachtblind, dus dat helpt ook niet echt mee. Ooh, ik zie het al voor me!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Geen tussendeurtje
Vanwege de vertraging op de lijn maakt Hendriks haar zin gewoon af: "Dat je in een goed hotel zit." Als ze eenmaal hoort wat Van der Gijp weer heeft uitgekraamd barst ook zij in lachen uit. "Nou, ik zorg wel dat er geen tussendeurtje in zit, dat lijkt me wel verstandig! En ik ben nachtblind, dus dat helpt ook niet echt mee. Ooh, ik zie het al voor me!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's