Johan Derksen maakt Dries Roelvink belachelijk: "Die man moet verboden worden!"

Johan Derksen maakt Dries Roelvink belachelijk: "Die man moet verboden worden!"

Woensdag 25 mei 2022 om 08:35

Dries Roelvink is te zien in het nieuwe EO-programma Amazing Grace, waarin Nederlandse artiesten zich wagen aan de gospel. Hij besloot één van de grote gospelnummers aller tijden te zingen (maar niet heus): 'Kleine jongen' van André Hazes. Voor Johan Derksen gelegenheid om Roelvink flink belachelijk te maken: "Die man moet verboden worden!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 24 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> maakt <em>Dries Roelvink</em> belachelijk: &quot;Die man moet verboden worden!&quot; Dries Roelvink is te zien in het nieuwe EO-programma Amazing Grace, waarin Nederlandse artiesten zich wagen aan de gospel. Hij besloot één van de grote gospelnummers aller tijden te zingen (maar niet heus): 'Kleine jongen' van André Hazes. Voor Johan Derksen gelegenheid om Roelvink flink belachelijk te maken: "Die man moet verboden worden!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 24 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Weggestuurd bij de PrimarkOok is Derksen van mening dat Roelvink tegen zichzelf in bescherming genomen moet worden. René van der Gijp haakt in: "Als hij in Amerika voor de Primark staat wordt-ie weggestuurd!" De heren verbazen zich erover dat dit soort programma's op de Nederlandse televisie wordt uitgezonden. Derksen, connaisseur van de gospel, geeft vervolgens een kort lesje in de geschiedenis van het genre - en waarom Roelvink daar niets mee te maken heeft. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Weggestuurd bij de Primark
Ook is Derksen van mening dat Roelvink tegen zichzelf in bescherming genomen moet worden. René van der Gijp haakt in: "Als hij in Amerika voor de Primark staat wordt-ie weggestuurd!" De heren verbazen zich erover dat dit soort programma's op de Nederlandse televisie wordt uitgezonden. Derksen, connaisseur van de gospel, geeft vervolgens een kort lesje in de geschiedenis van het genre - en waarom Roelvink daar niets mee te maken heeft.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's