De Slechtste Chauffeur Van Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Slechtste Chauffeur Van Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending
De slechtste chauffeur van Nederland: finale

De Slechtste Chauffeur Van Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na acht loodzware, chaotische, maar vooral ook hilarische weken is het vanavond tijd voor de grote finale van De slechtste chauffeur van Nederland. Welke chauffeurs verdienen hun rijbewijs terug en wie is écht de slechtste van het stel? Alle fragmenten uit deze uitzending De Slechtste Chauffeur van Nederland-jury mega streng voor Joey (video) Bekijk deze video » Slechtste chauffeur van Nederland: Wassima gezakt, auto kapot na ingrepen en botsing Bekijk deze video » TwijfelachtigWaar het halen van de finale in andere televisieprogramma's altijd een hoogtepunt in iemands leven zal zijn, betekent het in De slechtste chauffeur van Nederland weinig goeds. Sterker nog: het is een tamelijk twijfelachtige eer. In de finale is namelijk alleen plek voor de drie slechtste chauffeurs van het afgelopen seizoen. BedroevendDe chauffeurs die de afgelopen weken het allerslechtst hebben gepresteerd doen in de finale eindexamen in Haarlem. Het resultaat is ronduit bedroevend: twee van hen halen de eindstreep niet. Hebben ze dan bijna niets geleerd? Wat volgt is het grote revanchemoment: The Grand Final. Wie wordt dit jaar 'De slechtste chauffeur van Nederland'? Bekijk ook Slechtste chauffeur van Nederland: brokkenpiloot Bradley krijgt tik van zijn bijrijder Bekijk deze video » Slechtste chauffeur van Nederland: hysterische meiden willen blijven nadenken Bekijk deze video »
Uitzending :
De Slechtste Chauffeur Van Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Na acht loodzware, chaotische, maar vooral ook hilarische weken is het vanavond tijd voor de grote finale van De slechtste chauffeur van Nederland. Welke chauffeurs verdienen hun rijbewijs terug en wie is écht de slechtste van het stel?

Twijfelachtig
Waar het halen van de finale in andere televisieprogramma's altijd een hoogtepunt in iemands leven zal zijn, betekent het in De slechtste chauffeur van Nederland weinig goeds. Sterker nog: het is een tamelijk twijfelachtige eer. In de finale is namelijk alleen plek voor de drie slechtste chauffeurs van het afgelopen seizoen.

Bedroevend
De chauffeurs die de afgelopen weken het allerslechtst hebben gepresteerd doen in de finale eindexamen in Haarlem. Het resultaat is ronduit bedroevend: twee van hen halen de eindstreep niet. Hebben ze dan bijna niets geleerd? Wat volgt is het grote revanchemoment: The Grand Final. Wie wordt dit jaar 'De slechtste chauffeur van Nederland'?

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Slechtste Chauffeur van Nederland

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Slechtste Chauffeur Van Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV