Wild op de Veluwe gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wild op de Veluwe gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wild op de Veluwe gemist? Bekijk hier de hele uitzending Paul de Leeuws programma Busje komt zo wijkt deze week eenmalig uit naar de vrijdagavond om ruimte te maken voor de prachtige natuurdocumentaire Wild op de Veluwe. Hierin krijgen we een meeslepend en schitterend beeld van dit beeldschone Nederlandse natuurgebied. JaargetijdenWild op de Veluwe is een documentaire met drie hoofdrolspelers: de vos, het edelhert en het wilde zwijn. We zien hoe hun leven zich ontwikkelt aan de hand van de vier jaargetijden. De dieren krijgen jongen die opgroeien naar volwassenheid, maar er zijn ook een aantal bijrolspelers te zien. NestWe volgen namelijk ook de raaf, buizerd en ijsvogel. Bij de ijsvogel mogen we zelfs binnenkijken in het nest en met de buizerd vliegen we mee over de verschillende landschappen van de Veluwe. Het zorgt voor een verzameling spectaculaire beelden die je normaal niet te zien krijgt. :[broadcast:videos](ids:"448698,414881" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Paul de Leeuws programma Busje komt zo wijkt deze week eenmalig uit naar de vrijdagavond om ruimte te maken voor de prachtige natuurdocumentaire Wild op de Veluwe. Hierin krijgen we een meeslepend en schitterend beeld van dit beeldschone Nederlandse natuurgebied.

Jaargetijden
Wild op de Veluwe is een documentaire met drie hoofdrolspelers: de vos, het edelhert en het wilde zwijn. We zien hoe hun leven zich ontwikkelt aan de hand van de vier jaargetijden. De dieren krijgen jongen die opgroeien naar volwassenheid, maar er zijn ook een aantal bijrolspelers te zien.

Nest
We volgen namelijk ook de raaf, buizerd en ijsvogel. Bij de ijsvogel mogen we zelfs binnenkijken in het nest en met de buizerd vliegen we mee over de verschillende landschappen van de Veluwe. Het zorgt voor een verzameling spectaculaire beelden die je normaal niet te zien krijgt.

:[broadcast:videos](ids:"448698,414881" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's