Johan Derksen clasht met Angela de Jong: "Denk je dat ik me iets van jou aantrek?"

Johan Derksen clasht met Angela de Jong: "Denk je dat ik me iets van jou aantrek?"

Woensdag 25 mei 2022 om 08:42

Tv-columniste Angela de Jong schoof dinsdag weer aan in Vandaag Inside. Zij vertelde het jammer te vinden dat de heren van VI altijd moeten reageren op de mening van anderen; ze moeten gewoon doen waar ze zelf zin in hebben. Reden voor Johan Derksen om De Jong eens de waarheid te vertellen: "Denk je dat ik me iets van jou aantrek? Ben je gek!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 24 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> clasht met <em>Angela de Jong</em>: &quot;Denk je dat ik me iets van jou aantrek?&quot; Tv-columniste Angela de Jong schoof dinsdag weer aan in Vandaag Inside. Zij vertelde het jammer te vinden dat de heren van VI altijd moeten reageren op de mening van anderen; ze moeten gewoon doen waar ze zelf zin in hebben. Reden voor Johan Derksen om De Jong eens de waarheid te vertellen: "Denk je dat ik me iets van jou aantrek? Ben je gek!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 24 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Jordi VersteegdenHet gesprek komt op dit onderwerp door uitspraken van Telegraaf-journalist Jordi Versteegden, die de ruzie tussen Derksen en Eva Jinek "kinderachtig" noemt. Naar aanleiding hiervan heeft Derksen professionele hulp gezocht, biecht hij op. Hij vertelt ook dat Versteegden naar hem belde met de vraag hoeveel ton hij erbij had gekregen van John de Mol. Volgens Derksen is Versteegden "een brutaal aapje": "Pleur jij op, joh!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Jordi Versteegden
Het gesprek komt op dit onderwerp door uitspraken van Telegraaf-journalist Jordi Versteegden, die de ruzie tussen Derksen en Eva Jinek "kinderachtig" noemt. Naar aanleiding hiervan heeft Derksen professionele hulp gezocht, biecht hij op. Hij vertelt ook dat Versteegden naar hem belde met de vraag hoeveel ton hij erbij had gekregen van John de Mol. Volgens Derksen is Versteegden "een brutaal aapje": "Pleur jij op, joh!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's