BEAU gemist? Flemming vertelt over inspirator Ed Sheeran: "Hele normale guy gebleven"

BEAU gemist? Flemming vertelt over inspirator Ed Sheeran: "Hele normale guy gebleven"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>BEAU</em> gemist? Flemming vertelt over inspirator <em>Ed Sheeran</em>: &quot;Hele normale guy gebleven&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. De jonge zanger Flemming staat sinds oktober onafgebroken in de Top 40 met zijn hits 'Amsterdam', 'Zij wil mij' en zijn nieuwste hit 'Automatisch'. Hij vertelt bij BEAU dat hij zestig songs in een jaar schreef en vervolgens pas naar platenmaatschappijen ging - voorbereidend werk, zoals Flemming het zelf noemt. Ook vertelt hij over zijn grote inspirator Ed Sheeran. Die inspireerde hem niet alleen om de gitaar op te pakken en zelf liedjes te schrijven, maar ook doordat hij een "hele normale guy gebleven" is. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
BEAU gemist? Flemming vertelt over inspirator Ed Sheeran: "Hele normale guy gebleven"

De jonge zanger Flemming staat sinds oktober onafgebroken in de Top 40 met zijn hits 'Amsterdam', 'Zij wil mij' en zijn nieuwste hit 'Automatisch'. Hij vertelt bij BEAU dat hij zestig songs in een jaar schreef en vervolgens pas naar platenmaatschappijen ging - voorbereidend werk, zoals Flemming het zelf noemt. Ook vertelt hij over zijn grote inspirator Ed Sheeran. Die inspireerde hem niet alleen om de gitaar op te pakken en zelf liedjes te schrijven, maar ook doordat hij een "hele normale guy gebleven" is.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's