Zien: Flemming zingt zijn nieuwe single 'Automatisch' live bij BEAU

Zien: Flemming zingt zijn nieuwe single 'Automatisch' live bij BEAU

Woensdag 25 mei 2022 om 08:53

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Flemming</em> zingt zijn nieuwe single 'Automatisch' live bij <em>BEAU</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Flemming is één van de grote nieuwe Nederlandse sterren op muziekgebied. De jonge zanger scoorde al grote hits met 'Amsterdam' en 'Zij wil mij' en ook zijn nieuwste single 'Automatisch' bestormt de Top 40. Dinsdag was hij te gast bij BEAU om te vertellen over zijn bliksemcarrière, maar natuurlijk ook om op te treden met zijn nieuwste hit. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Flemming zingt zijn nieuwe single 'Automatisch' live bij BEAU

Flemming is één van de grote nieuwe Nederlandse sterren op muziekgebied. De jonge zanger scoorde al grote hits met 'Amsterdam' en 'Zij wil mij' en ook zijn nieuwste single 'Automatisch' bestormt de Top 40. Dinsdag was hij te gast bij BEAU om te vertellen over zijn bliksemcarrière, maar natuurlijk ook om op te treden met zijn nieuwste hit.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's