LLDL: Geblinddoekte Liyah keurt haar date al af bij het horen van deze hobby (video)

LLDL: Geblinddoekte Liyah keurt haar date al af bij het horen van deze hobby (video)

Nu al een rode vlag voor Liyah haar date? Hij vertelt dat hij dj is en ze wil liever geen muzikant of influencer daten. Beiden zitten geblinddoekt op de bank. Hopelijk wordt de date beter als het doekje af gaat. Kijk vanavond naar een nieuwe aflevering van Lang Leve De Liefde.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>LLDL</em>: <em>Geblinddoekte</em> Liyah keurt haar date al af bij het horen van deze hobby (video) Nu al een rode vlag voor Liyah haar date? Hij vertelt dat hij dj is en ze wil liever geen muzikant of influencer daten. Beiden zitten geblinddoekt op de bank. Hopelijk wordt de date beter als het doekje af gaat. Kijk vanavond naar een nieuwe aflevering van Lang Leve De Liefde. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Date van Roberto wil geen macho: "Heb je niet voor je alleen" (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Vrouw voelt zich niet fysiek aangetrokken tot haar date: "Zou jij op mij vallen?" (LLDL) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV