Marcel van Roosmalen over zijn reportages voor HP/De Tijd: "Het enige wat ik kon"

Marcel van Roosmalen over zijn reportages voor HP/De Tijd: "Het enige wat ik kon"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Marcel van Roosmalen</em> over zijn reportages voor <em>HP/De Tijd</em>: &quot;Het enige wat ik kon&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Marcel van Roosmalen vertelt bij BEAU over de tijd waarin hij uitsluitend reportages 'in den lande' maakte. Dat deed hij onder meer voor HP/De Tijd. Volgens de schrijver was het lange tijd "het enige wat ik kon". Bovendien vond hij het niet gezellig op de redactie van HP/De Tijd, en als hij reportages maakte was hij daar in ieder geval weg. Het gesprek ontspint zich precies zoals we dat van de droogkomische Van Roosmalen mogen verwachten... Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marcel van Roosmalen over zijn reportages voor HP/De Tijd: "Het enige wat ik kon"

Marcel van Roosmalen vertelt bij BEAU over de tijd waarin hij uitsluitend reportages 'in den lande' maakte. Dat deed hij onder meer voor HP/De Tijd. Volgens de schrijver was het lange tijd "het enige wat ik kon". Bovendien vond hij het niet gezellig op de redactie van HP/De Tijd, en als hij reportages maakte was hij daar in ieder geval weg. Het gesprek ontspint zich precies zoals we dat van de droogkomische Van Roosmalen mogen verwachten...

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's