Zien: Sander Lantinga bij HLF8 over zijn presenteerdebuut in Vier Is Te Veel

Zien: Sander Lantinga bij HLF8 over zijn presenteerdebuut in Vier Is Te Veel

Live vanuit Amsterdam sprak gisteravond Leonie ter Braak met interessante gasten, waaronder radio-dj Sander Lantinga. Sander sprak over de nieuwe show Vier is te veel. Dit is meteen zijn presentatiedebuut. Bekijk het fragment met Sander hieronder.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Sander Lantinga</em> bij <em>HLF8</em> over zijn presenteerdebuut in <em>Vier Is Te Veel</em> Live vanuit Amsterdam sprak gisteravond Leonie ter Braak met interessante gasten, waaronder radio-dj Sander Lantinga. Sander sprak over de nieuwe show Vier is te veel. Dit is meteen zijn presentatiedebuut. Bekijk het fragment met Sander hieronder. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook HLF8 gemist? Francis van Broekhuizen neemt de juicekanalen niet serieus Bekijk deze video » Peter en Nicol bij HLF8 over de gezondheid van Peter: "Toen kwam de ambulance" (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's