BEAU: Tientallen tips na het delen van de deepfake-video in de zaak Sedar Soares

BEAU: Tientallen tips na het delen van de deepfake-video in de zaak Sedar Soares

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>BEAU</em>: <em>Tientallen tips</em> na het delen van de <em>deepfake</em>-video in de zaak <em>Sedar Soares</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Deepfake videoDe Rotterdamse politiechef Fred Westerbeke vertelt over de eerste resultaten van de deepfake-video die de politie heeft ingezet in de cold case-zaak Sedar Soares. Sedar werd in 2003 doodgeschoten op het dak van metrostation Slinge. Hij was toen 13 jaar. De nabestaanden leven nog steeds met veel vragen en daarom doet Sedar nu "zelf" een oproep. Politiechef Fred vertelt waarom de politie over ging op een deepfake-video. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vandaag Inside: Johan, Wilfred en René steken Willibrord Frequin een hart onder de riem Bekijk deze video » Mark van Eeuwen genoot van Top Gun: Maverick in Cannes: "Ik vond hem fantastisch!" (BEAU) Bekijk deze video »
TV :
BEAU: Tientallen tips na het delen van de deepfake-video in de zaak Sedar Soares

Deepfake video
De Rotterdamse politiechef Fred Westerbeke vertelt over de eerste resultaten van de deepfake-video die de politie heeft ingezet in de cold case-zaak Sedar Soares. Sedar werd in 2003 doodgeschoten op het dak van metrostation Slinge. Hij was toen 13 jaar. De nabestaanden leven nog steeds met veel vragen en daarom doet Sedar nu "zelf" een oproep. Politiechef Fred vertelt waarom de politie over ging op een deepfake-video. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven.

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV