Voor Hetzelfde Geld gemist? Rob en Maurits krijgen hun droomhuis (video)

Voor Hetzelfde Geld gemist? Rob en Maurits krijgen hun droomhuis (video)

Gisteren zagen we in Voor Hetzelfde Geld Rob en Maurits voorbijkomen. Zij willen verhuizen en Natasja Froger helpt hen erbij. Na een week in een huis proef te hebben gewoond, hebben Rob en Maurits besloten een bod uit te brengen. Natasja Froger komt al snel langs met onverwacht nieuws. Bekijk het fragment van Voor Hetzelfde Geld met een blije Rob en Maurits hieronder.

Voor Hetzelfde Geld is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Kijk alle afleveringen terug van Voor Hetzelfde Geld via Gids.tv.

<em>Voor Hetzelfde Geld</em> gemist? Rob en Maurits krijgen hun droomhuis (video) Gisteren zagen we in Voor Hetzelfde Geld Rob en Maurits voorbijkomen. Zij willen verhuizen en Natasja Froger helpt hen erbij. Na een week in een huis proef te hebben gewoond, hebben Rob en Maurits besloten een bod uit te brengen. Natasja Froger komt al snel langs met onverwacht nieuws. Bekijk het fragment van Voor Hetzelfde Geld met een blije Rob en Maurits hieronder. Voor Hetzelfde Geld is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Kijk alle afleveringen terug van Voor Hetzelfde Geld via Gids.tv. Bekijk ook Zien: Natasja Froger bij Koffietijd over nieuw seizoen van Voor hetzelfde geld Bekijk deze video » Voor Hetzelfde Geld: Stel verlaat Haarlem met zak geld Bekijk deze video »
TV :
Voor Hetzelfde Geld gemist? Rob en Maurits krijgen hun droomhuis (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV