John de Bever en Kees in De Bevers: "Wij lopen niet hand in hand" (video)

John de Bever en Kees in De Bevers: "Wij lopen niet hand in hand" (video)

Vanaf morgen (donderdag 26 mei) is de realityserie De Bevers bij RTL 5 te zien, waarin volkszanger John de Bever en zijn man (tevens zijn manager) Kees hun leven laten zien.

"Geld bindt ons"
John was vorig jaar populair bij de kijkers van Expeditie Robinson, waarna hij werd gevraagd voor een eigen realityserie. De Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden zocht het stel op en vroeg aan hen wat de heren bindt. In iedergeval geen hand in hand wandeling: "Wij zijn geen types voor hand in hand", zegt John. Geld bindt het wel, grapt Kees. Bekijk het fragment hieronder.

Realityserie De Bevers is vanaf 26 mei om 20:30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt vanaf dan alle fragmenten en afleveringen van De Bevers terugkijken via Gids.tv.

John de Bever en Kees in <em>De Bevers</em>: &quot;Wij lopen niet hand in hand&quot; (video) Vanaf morgen (donderdag 26 mei) is de realityserie De Bevers bij RTL 5 te zien, waarin volkszanger John de Bever en zijn man (tevens zijn manager) Kees hun leven laten zien. "Geld bindt ons"John was vorig jaar populair bij de kijkers van Expeditie Robinson, waarna hij werd gevraagd voor een eigen realityserie. De Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden zocht het stel op en vroeg aan hen wat de heren bindt. In iedergeval geen hand in hand wandeling: "Wij zijn geen types voor hand in hand", zegt John. Geld bindt het wel, grapt Kees. Bekijk het fragment hieronder. Realityserie De Bevers is vanaf 26 mei om 20:30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt vanaf dan alle fragmenten en afleveringen van De Bevers terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook John de Bever is bang voor kritiek op zijn soap De Bevers: "Ik hoop dat ze ons sparen" (video) Bekijk deze video » Eerste beelden realityserie De Bevers: John de Bever doet niks in huishouden Bekijk deze video »
TV :
John de Bever en Kees in De Bevers: "Wij lopen niet hand in hand" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's