Love is in the Air: Familieman Pedro hoopt op hereniging met broers & zussen (video)

Love is in the Air: Familieman Pedro hoopt op hereniging met broers & zussen (video)

Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Love is in the Air. Dit keer helpt Robert ten Brink Pedro. Pedro's familie bestond uit tien broers en zussen. Twee jaar geleden, toen zijn zus overleed, zijn ze voor het laatst bij elkaar geweest in het mooie Peru. Nu zijn ze nog maar met z'n drieën over. Ze zouden elkaar dolgraag weer eens willen zien, zou Robert hen daarbij kunnen helpen? Bekijk de beelden van Love Is in the Air (25 mei) hieronder.

Love Is in the Air is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Love Is in the Air terugkijken bij Gids.tv.

<em>Love is in the Air</em>: Familieman Pedro hoopt op hereniging met broers &amp; zussen (video) Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Love is in the Air. Dit keer helpt Robert ten Brink Pedro. Pedro's familie bestond uit tien broers en zussen. Twee jaar geleden, toen zijn zus overleed, zijn ze voor het laatst bij elkaar geweest in het mooie Peru. Nu zijn ze nog maar met z'n drieën over. Ze zouden elkaar dolgraag weer eens willen zien, zou Robert hen daarbij kunnen helpen? Bekijk de beelden van Love Is in the Air (25 mei) hieronder. Love Is in the Air is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Love Is in the Air terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Love Is in the Air: Cor kan na 11 jaar weer knuffelen met zussen Wilma en Meta Bekijk deze video » Love Is in the Air gemist? Emotioneel facetime gesprek in Peru (video) Bekijk deze video »
TV :
Love is in the Air: Familieman Pedro hoopt op hereniging met broers & zussen (video)

Actuele video's

Meer actuele video's