De Slechtste Chauffeur van Nederland-jury mega streng voor Joey (video)

De Slechtste Chauffeur van Nederland-jury mega streng voor Joey (video)

In deze Slechtste chauffeur van Nederland is de jury het rijgedrag van Joey een beetje beu. In de finale weet hij het voor elkaar te krijgen om nog steeds roekeloos te rijden: "Misschien moet je eens lekker op een boom klappen, misschien kom je er dan wel achter", zegt een boze Tom Coronel tegen Joey.

Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder.

De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Slechtste Chauffeur van Nederland</em>-jury mega streng voor Joey (video) In deze Slechtste chauffeur van Nederland is de jury het rijgedrag van Joey een beetje beu. In de finale weet hij het voor elkaar te krijgen om nog steeds roekeloos te rijden: "Misschien moet je eens lekker op een boom klappen, misschien kom je er dan wel achter", zegt een boze Tom Coronel tegen Joey. Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder. De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Slechtste chauffeur van Nederland: brokkenpiloot Bradley krijgt tik van zijn bijrijder Bekijk deze video » Slechtste chauffeur van Nederland: hysterische meiden willen blijven nadenken Bekijk deze video »
TV :
De Slechtste Chauffeur van Nederland-jury mega streng voor Joey (video)

Actuele video's

Meer actuele video's